Akne: természetes kezelést túlélő hegek

E-Vitamin elősegíti a sebgyógyulást, valamint heg kezelés. Használja minden nap egy szelíd arc-masszázs, amíg felszívódik a bőrön.

Azt hiszem, régen mi is harcolni pattanás a fiatalok. Ezt a bőrbetegséget gyakran által okozott változások hormonális szinten rendkívül magad az arcon. De akne alakulhat Érettebb korában, mint kellemetlen, főleg, ha az akne levelek vörös foltok az arcon. Ezek a hegek miatt előforduló gyulladásos folyamat, amelyben az akne nem lehet teljesen meggyógyult.

Amikor akne növekedése zsírsejtek a bőr, ami fordulhat elő, elsősorban az arcon, majd vissza. Akne lehet enyhe, vagy akár súlyos, ez vezethet a kis fehér pontok, pattanások, hogy fájdalmas, gennyes ciszták.

Gennyes pattanások, hegek hagyhatnak a bőrön, különösen, ha megérintjük őket. Amikor megérintette, fertőzések léphetnek fel, ezért akne hagyhatja el a nem kívánt hegek.

A típusú hegek maradt által akne

Pigmentált hegek: ezek azok a jelek, amelyek még akkor is látható, ha a pattanások már rég eltűnt. Ezek rózsaszín vagy vörös, néha barnás színű, rabold el az arcát. Általános szabály, hogy eltűnnek egy nagyon hosszú idő.

Lyukak vagy bemélyedések: ezek a lyukak a bőrön előforduló sérülés miatt, Genny. Hegek maradnak, mert a bőr megpróbálja kompenzálni a pattanások.

Természetes jogorvoslatokról acne okozta hegek

Természetes jogorvoslatokról, hogy bemutatjuk nektek az alábbiakban nagyon gyakori, viszonylag olcsó, mint a hagyományos krémek, amelyek gyakran ajánlott a pattanások. Az eredmény nem látható rögtön, de összhangban kell lennie alkalmazzák ezeket az eszközöket, napi, különösen éjszaka. Hosszú távon ezek a bosszantó, akne okozta nyomok eltűnnek.

Aloe Vera: a húst a levelek aloe Vera tartalmaz néhány növényi kivonatok, amelyek nagy a bőr megújulását. Ők ajánlott a kezelés sebek, hegek, striák, burns, akne. A cellulóz aloe Vera (legalább egy kis kanál) könnyen helyezni a heg. Hagyjuk 30 percig, majd öblítse le a bőr, meleg vízzel.

A Natron: Natron lehet használni, mint egy fény peeling, olyan gyengéden segíti a hegek, ezért erősen ajánlott az akne. Ahhoz, hogy ön arca enyhén nedves, majd egy kis nátrium-DÖRZSÖLJE, különösen ott, ahol van, a foltok. Ezután mosd meg az üdítőt, meleg vízzel. Használja ezt az eszközt, de nem túl gyakran, jobb, ha egyszer egy héten, mert a Natron is támadás érzékeny bőrre.

Citrom: citrom a legjobb fogfehérítés a bőr. A legjobb, ha inni citrom lefekvés előtt. Ehhez nedvesítsük meg egy pamut törlőkendővel citromlével, majd helyezze az érintett területen, ahol a vörös foltok. Aztán 15 perc. Fontos, hogy soha nem megyek ki a napra, ha felakasztja egy citromot, mert a diza képes elpusztítani az arcát. Ezért is javasoljuk, hogy mindig használja ezt az eszközt, éjszaka.

Méz: apcsel regeneratív teszi a bőr rugalmas. Például, ha zsíros bőr, tudjuk mix méz tojássárgája, hogy egy maszk. Ideális eltávolítása idegesítő foltok. Ezen felül, akkor lehet, hogy egy kis mézet közvetlenül az érintett Területeken, add 20 perc expozíciós. Ezt követően, méz mosni bő vízzel. Is Manuka méz ajánlott, ez nagyon pozitív tulajdonságait a bőr.
Mint a méz, ash-nek regeneratív hatás segít meggyógyítani a sérült bőr szövet. Ajánlott repedések, hegek, valamint a szövetek regenerációját. A legjobb, ha használni olaj mosás Arany lefekvés előtt.

Ezen túlmenően, a parfüm egy kellemes illat. Paradicsom: a paradicsom sok pozitív tulajdonságai, a test. Emellett tartalmaz nagy mennyiségű béta-karotin, ami fontos a bőr. Használni az összes tulajdonságait, jobb lesz, ha egy kis friss paradicsom szeleteket, majd tedd őket 10 percig az érintett területen az arcon. Ha van még egy kis idő, aztán azt is, hogy kiváló arc víz, paradicsom, uborka lé. Hogy ez egy paradicsom, fél uborka, a folyamat, a lé. Ennek eredményeként, a tökéletes arc víz, hogy lehet öblíteni egy kis vattával óvatosan az érintett Területeken.

E-Vitamin: az e-vitamin elengedhetetlen a bőr érdekel. Ezért van, hogy elég. Megtalálja a-vitamin étrend-Kiegészítő gyógynövény-természetes tárolja. Ez teszi a bőr friss, segít regenerálódni, valamint erősíti a bőr belülről kifelé. A hegek a bőr folyamatosan tűnnek el, ha a masszázs az érintett területen, e-vitamin, naponta. E-Vitamin a legfontosabb szövetségese, ha azt szeretné, hogy megszabaduljon a hegek okozta akne.